BULETiN

Para pengunjung yang dihormati, sila baca Terma & Syarat Pembelian di bahagian atas buletin ini (bawah header blogshop) SEBELUM membuat sebarang pembelian. Kerjasama daripada anda amat dihargai. Terima kasih.

Dear visitors, please read the Terms & Conditions at the top of this bulletin (just below blogshop's header) BEFORE making any purchase. We appreciate your cooperation.
Thank you.

Coach handbag anyone? Get yours today!

COACH READY STOCKS FOR GRAB!

Pre-order your CLARKS from UK!

Not to be missed! Get your Tupperware here!

iNFO LiTTLE-KiOSK
♥ Kami berusaha sedaya upaya kami untuk mewujudkan situasi menang-menang untuk pelanggan-pelanggan kami yang dihargai. Kami percaya dalam menyediakan produk mewah yang 100% original kepada pelanggan-pelanggan kami pada harga yang lebih murah daripada harga pasaran.


♥ Kami sentiasa memilih reka bentuk terkini terus dari butik (retail store) atau factory outlet di USA yang tidak terdapat di negara-negara lain. Kami juga menjual beg mewah edisi terhad yang gaya yang tidak lagi terdapat di butik. Kami menjual hanya handbag ORiGiNAL dari kedai-kedai terpilih di Amerika Syarikat. Kami sangat berhati-hati untuk memastikan semua beg yang dihantar adalah dalam keadaan yang baik. 


♥ Item yang dijual di LiTTLE-KiOSK adalah berbeza pada masa jualan, bergantung pada BILA dan DI MANA item tersebut dibeli. Harga item juga tertakluk pada tukaran mata wang asing semasa ia dibeli. Jadi item yang sama boleh mempunyai harga yang berlainan sama sekali.


♥ Pelanggan adalah dialu-alukan untuk memberi kami nombor style dan butir-butir beg kepada kami, kami akan cuba yang TERBAIK untuk mencari beg untuk anda. Kami menawarkan antara 10%-50% daripada harga pasaran di Malaysia, bergantung kepada reka bentuk (design) dan stok yang ada.♥ Harga yang dipaparkan adalah untuk item 'ready stock' adalah harga tetap. Kami telah dan akan mencuba yang terbaik untuk memberikan penjimatan yang hebat untuk anda, jadi tawar-menawar tidak akan dilayan.♥ Kerana anda wajar mendapat ganjaran ini, memanjakan diri anda dengan handbag istimewa yang terpilih!♥ Terima kasih atas sokongan anda! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MORE iTEMS FOR ViEW!!!